Монтаж и демонтаж

Можете да търсите нашите майстори ключари за монтаж и демонтаж на заключващи системи от всякакъв вид, независимо от тяхната сложност и цел. Без значение дали става дума за брави за пощенски кутии или сложни системи за сигурност, паник брави, за магазини, за бизнес и административни офиси, нашите майстори са на ваше разположение.

Ето най-често срещаните случаи, при които се използват нашите монтажни услуги:

  • При монтаж на врати. За да може вашата входна врата да функционира безпроблемно и надеждно дълги години е от съществено значение тя да е професионално монтирана. В противен случай тя ще се измести, причинявайки проблеми. Препоръчваме ви за тази важна задача да се доверите само на професионалните майстори ключари, защото те знаят най-добре как да го направят. Освен това те могат да ви бъдат полезни и при избора на врата, ще ви дадат информация за предимствата на всеки един вид, на какво трябва да се наблегне и да се има предвид. Специалистите ни в ключарския ни център в Дружба могат да монтират и врата, която не е закупена от нашия ключарски център. Това важи за всеки вид – входна врата, за баня, плъзгаща се врата и т.н. Същото се отнася и за големи врати в складове, офиси, търговски сгради и т.н., както и за врати на жилищните кооперации.
  • При монтаж на брави. Независимо дали е касова или секретна бравата, нашите майстори имат безкраен опит в монтажа им. За тях също важи изискването, че е задължително да се монтират правилно. Същото важи и за допълнителните брави, които ще монтираме и чиято инсталация е крайно специфична и времеемка и изисква много усилия, професионализъм и концентрация. Нашите майстори също монтират заключващи механизми за витрини, щори и др.
  • При монтаж на патрони. Отново, това важи за абсолютно всички видове патрони. Тук също важи, че можем да инсталираме такъв, който не е закупен от нашия магазин. Техният монтаж трябва да бъде извършен от специалисти (каквито са нашите в Дружба), в противен случай съществува опасност те да не работят правилно.
  • При монтаж на сейфове, кутии за оръжие и т.н. Можем да монтираме сейфове, които се хващат за стената или влизат в определени за целта ниша. За всички системи за сигурност във вашия дом можете да разчитате на нашите професионалисти.
  • При монтиране на допълнителни елементи за защита. Допълнителните елементи включват тези, които са допълнителни аксесоари към основните или другите врати, към прозорците и др. – например бронировка (метална капачка, която предпазва вашия патрон), шиповете на касите на вратата, които я защитават вратата да не се измъква от пантите, катинари и др. Извършваме и монтаж на шифри за определени части от касовата система за заключване, за да се подобри нейната работа.
  • Интериорни елементи и брави. Извършваме монтаж на всички видове дръжки (за врати, прозорци и др.) и брави на ключалки, врати и др.

Кога се извършва демонтирането? Ще изтъкнем две важни ситуации, но наистина сме в състояние да демонтираме всеки един заключващ механизъм..

  • Демонтаж заради преместване. Има случаи, в които трябва да вземете някои от заключващите механизми (обикновено допълнителни или обикновени брави, патрони и т.н.) на ново място, където те отново се сглобяват. Отново можете да разчитате на нашите професионални ключарски услуги.
  • Демонтаж заради развален механизъм. Ако имате повреден патрон, брава или друг механизъм за заключване, ние ще го разглобим и ако желаете, ще монтираме нов на неговото място. Същото важи, ако искате да промените заключващата система – да премахнете старата, за да инсталирате напълно нови елементи и механизми. Ако искате да смените старата си врата, свържете се отново с нас, ще махнем старата и ще монтираме нова такава.
Scroll to top