Ключарски услуги

Ключарски център Царибродски в Дружба предлага квалифицирани битови ключарски и автоключарски услуги. Нашите майстори ключари са хора в с опит в бранша и ще ви съдействат при всяка неприятна за вас ситуация и когато имате нужда от съдействие при закупуването и монтажа на всички видове заключващи механизми.

Битови ключарски услуги

Основно ключарските услуги, които предлагаме, можем да разделим в две категории – битови и аварийни.  Следват битовите услуги, които предлагаме най-често. Естествено, при какъвто и да е проблем или нужда от повече информация можете да ни търсите на тел. 0894 232 123.

 • Изработване на копия на ключове. Изработваме дубликати на всички ключове – като се почне от такива, предназначени за пощенските кутии и се свърши с такива с висока секретност, които се продават с карта. Също така изработваме ключове, осигуряващи контрол на достъп до бизнес сгради, входове на жилищни блокове и др.
 • Демонтаж и монтаж. Търсете ни в ситуациите, когато се нуждаете от монтаж на брава, патрон, аксесоари, въобще – на всички видове заключващи елементи. Правим монтаж на допълнителни брави, които увеличават значително сигурността във вашия дом.
 • Прекодиране на брави и патрони. Ако загубите ключа си, откраднат ви го или искате да го елиминирате от по-нататъшна употреба (ако давате например под наем) е наложително да се извърши прекодиране на вашия патрон. После ще изработим и новите ви ключове, а старите ще останат неизползваеми.
 • Ремонт на заключващи системи. Извършваме ремонт на всички видове системи за заключване. В определени ситуации може да се наложи да закупите нови, но ви съветваме преди това да се консултирате с майстор ключар.
 • Изваждане на счупени ключове. Нерядко ключовете се счупват и остават в патрона на бравата. В такива ситуации ви препоръчваме да ни потърсите, за да го извади професионалист. Евентуални неправилни действия от ваша страна могат да доведат до по-големи щети по системите за заключване.
 • Преработване на касови системи за заключване. Това е много трудоемка дейност, която изисква много опит и професионализъм, но нашите майстори ключари притежават и двете в изобилие. Касовите брави са здрави и стабилни, но от години не са толкова надеждни колкото секретните заключващи системи (патрон+брава). Смяната на касовата брава с по-сигурните секретни механизми ще ви гарантира сигурност и спокойствие за вас и вашите близки.

Аварийни ключарски услуги

Ако попаднете в ситуация, в която се нуждаете от аварийни ключарски услуги, трябва да знаете, че абсолютно винаги може да се доверите на майсторите ни ключари. Те са на разположение 24/7 по време на празници и работни дни, независимо от часа и мястото наши майстори ключари ще бъдат на посочения адрес до половин час независимо къде в София се намирате.

 • Не можете да отворите входната врата поради загуба на ключа или сте останали затворени навън.
 • Счупване на ключа. Съветваме ви да не се опитвате сами да решите проблеми и да бърникате в механизмите.
 • Повредени механизми е друга причина да се ползват аварийни автоключарски услуги.
 • След кражба с взлом. Понякога щетите са толкова големи, че се налага да се купят направо нови механизми. Съветваме ви да повикате наш авариен майстор ключар, който след оглед ще ви посъветва за най-изгодния и сигурен вариант за вас.
 • При необходимост от отваряне на интериорна врата, сейф и др.. Понякога когато сте заключени (или член на семейството ви) е наложително да потърсите авариен майстор ключар. Същото важи и при необходимостта от отварянето на шкаф в къщата, сейф и др.
 • При отваряне на чужда врата. Практиката на нашите ключари показва, че често аварийните услуги се използват когато трябва да се отворят чужди врати, било то заради наводнение и други неприятни ситуации.
 • Отваряне на офиси, производствени помещения, складове и т.н. Не се бавете да се възползвате от услугите ни, ако притежавате офис, склад, сграда и др., които трябва да се отворят спешно. Ще отворим всяка врата, която е заключена по някакъв начин, без да я повредим, както и интериора.
Scroll to top