Автоключарски услуги

Автоключарски и ключарски център Царибродски в Дружба предлага квалифицирани автоключарски услуги. Нашите майстори автоключари са хора в с опит в бранша – може да им се доверите при ремонта на всички видове механизми за заключване, при обучението на автоключове, изключване на имобилайзер и др. автоключарски услуги. На тел 0894 232 123 може да ни търсите при всеки един проблем по заключващите механизми на вашето превозно средство или ако се нуждаете от спешна автоключарска помощ. Наш авариен екип ще бъде на посочения от вас адрес до половин час.

Основните автоключарски услуги, които предлагаме в центъра ни в Дружба:

 • Обучение на автоключ. При загуба, кражба, счупване, е наложително да бъде обучен нов такъв. За да се извършат тези дейности са необходими специални хардуер, софтуер и не на последно място дългогодишен опит, какъвто нашите майстори автоключари в Дружба притежават.
 • Прекодиране на автоключалки. При загуба, кражба на ключа и въобще при ситуации, в които искате да елиминирате автоключ, трябва автоключалките да бъдат пренаредени, за да не може старият ключ да отключва.
 • Ремонтиране на заключващите механизми. Нашите автоключари извършват ремонт на заключващите системи на всеки един автомобил. При възможност заповядайте в центъра ни с вашия автомобил, най-малкото защото може да се наложи някои от тях да бъдат подменени с нови такива.
 • Синхронизиране на дистанционно управление. Има ситуации, в които дистанционното управление на колата започва да прави проблеми и често причината не се дължи единствено на например изтощената батерия. Тогава е необходима повторна синхронизация между него и вашия автомобил.
 • Immo OFF (Изключване на имобилайзер). Понякога автомобилите срещат проблеми с имобилайзера – тогава двигателят не успява да запали. При тази ситуация той трябва да бъде изключен.
 • Програмиране на транспондер. Транспондер е чипът, осъществяващ връзката между компютъра на колата и вашия автоключ. Ако тази връзка се загуби (получава се нерядко при изтощен акумулатор) се налага тази връзка да бъде възстановена.

Основните аварийни автоключарски услуги, които предлагаме в центъра ни в Дружба:

 • При загуба на автоключ. В такава ситуация авариен автоключар първо ще отвори вратата на вашия автомобил. После по автоключалката ще бъде нарязан и обучен нов автомобилен ключ. Последната стъпка е да се пренаредят останалите автоключалки, за да разпознават те новия ключ.
 • При кражба на автомобилния ключ. Тук важи принципно същата ситуация както при горната – тогава трябва да се пренаредят ключалките по новия ключ, за да „забрави” автомобилът ви стария.
 • При повреждане на заключващите механизми. С течение на времето ключалките, както и самият автоключ започват да се повреждат и да не функционират толкова добре, както преди. В определени ситуации е напълно възможно тези механизми да се поправят, но в други ще е необходимо да смените старите с нови.
 • След разбиване на ключалките. Често срещано явление след влизане или опит за взлом. Тогава ключалките се нуждаят от поправка или от смяна – преценка за това би направил автоключар на място.
 • При счупване на автоключа. Понякога е възможно следствие прекомерен натиск или износване, автомобилният ключ да се счупи. Съветът ни е да ползвате услугите на аварийни автоключари и да не бърникате в автомобилната ключалка с остри предмети.
 • Затваряне на вратата при работещ двигател. Крайно неприятна ситуация – излизате за малко извън своя работещ автомобил (например да оправите чистачките) и вратата се затваря след вас, след което не можете да влезете, а ключът е на таблото. Веднага в такава ситуация намерете начин да ни потърсите.
 • Отказ на автомобила да запали. Това може да се случи по най-различни причини, като една от тях може да е дефект в имобилайзера. Когато той е развален, това пречи на запалването на двигателя – на таблото ще се появи индикатор с формата на автоключ. В такива ситуации е наложително да се извърши изключването му – т. нар. Immo Off.
Scroll to top